It takes a village to raise a child

1210 1210 mensen hebben dit evenement bekeken.

Weleens van dit gezegde gehoord? Het betekent dat het opvoeden van een kind de inzet en kracht nodig heeft van een dorp. Niet alleen de ouders staan voor een immense en waardevolle taak. Zelfs familie, vrienden, buren, ja álle mensen die het kind kennen zijn nodig om aandacht en liefde te schenken. Ditzelfde geldt ook voor geloofsopvoeding. Ouders staan hierin niet alleen. We kunnen en hoeven dit niet alleen te doen, maar worden gesteund en geholpen door Zijn Heilige Geest.

We hebben een “schat in handen”. Onze kinderen zijn de schatten van onschatbare waarde. Maar ook de schat aan ervaring in handen van mensen waar we mee mogen delen, inspireren en van ontvangen.

Dit inspireren, ontvangen en delen staat op het programma op zaterdagavond 4 juni tijdens het Pinksterfeest in Veenklooster. Dit avondje uit vanaf 17.00 uur tot 21.30 uur zit boordevol gezelligheid, verwennen, inhoud en live muziek. Gerald Troost verzorgt samen met Miranda de Vlieger een prachtige muzikale invulling van de avond. Daarnaast wordt er een diner in festival stijl geserveerd mét bediening 😊

Kortom, het wordt een verwenavond voor volwassenen die dichtbij kinderen staan. Die kinderen zien opgroeien, lachen, kletsen, stoeien en hen daarbij willen helpen. Er is een dorp nodig voor het opvoeden van uw, jullie en onze kinderen. Dus iedereen is welkom om te genieten van deze avond. Samen hebben we een schat in handen…

Reserveren voor dit avondvullend programma is alleen vooraf mogelijk.
De toegangskaarten bestel je voor € 17,50 per persoon (incl. servicekosten).

Heb je dieetwensen?
Laat dit dan na je aanmelding weten via e-mail: info@pinksterfeest.com

Deze activiteit is uitverkocht.
Aanmelden is helaas niet meer mogelijk

Deze avond wordt in samenwerking met Stichting Pinksterfeest Veenklooster georganiseerd. Samen Groeien en team mogen de setting en invulling van de avond verzorgen. Pioniersteam Samen Groeien richt zich op gezinnen waarbij verbinding en samenwerking gezocht wordt binnen en buiten de christelijke gemeente om van elkaar te leren, groeien en met elkaar te delen. Hierbij is de bijbel ons fundament en hopen we het rijke evangelie van God te delen.

https://www.youtube.com/watch?v=tWSv1Y-uorI&ab_channel=Offici%C3%ABleGeraldTroostPagina

https://open.spotify.com/artist/5WnQuTSbzH7KurUnYDPjz6

 

Datum en tijd

04-06-22 om 17:00 aan
04-06-22 om 21:30