Voor jongeren en jongerenwerkers dé plek voor ontmoeting, nieuwe vriendschappen en FUN.
De naam spreekt voor zich! 
Met muziek, dans, workshops, sport & spel en nog veel meer is plezier gegarandeerd!

Voor ieder wat wils en nog meer fun! Zo kunnen we pinkstermaandag het beste samenvatten. Het programma is namelijk uitgebreid met een bijzonder onderdeel voor de jeugd. Dit jaar wordt voor het eerst om 10:30 uur een Your Choice bijeenkomst gehouden. Samen met andere tieners actief en creatief met geloof bezig zijn en natuurlijk na afloop food en drinks. Een leuke manier om nieuwe dingen te leren en nieuwe vrienden te leren kennen.

Na afloop van de kinderdienst en de dienst in het bos zal vanaf 12.00 uur Salvation Dance Centre iedereen op het festivalterrein verwelkomen met energieke dans. Er is gelegenheid om te loungen met live muziek van Jildou Bakker en op verschillende plekken zijn creatieve en actieve workshops zoals graffiti, handlettering en dans. Daarnaast komt een bekende christelijke deejay langs om het festivalgevoel compleet te maken. Zoals elk jaar zal er ook weer een te gekke attractie zijn. Dit alles op een vrolijk en kleurrijk festivalterrein waar ook voor degenen die rustig willen genieten genoeg beleving is door de diverse verrassende elementen.

Halverwege de middag kan jong en ouder kennis maken met het nieuwe initiatief van Royal Mission. Na de Royal Meetingmet ontmoeting, aanbidding en toerusting onder leiding van Gerlof en Margreet Wiersma, sluit hiphopgroep Damascus het Pinksterfeest af. Veel te doen en te ontdekken dus maar bovenal het met elkaar beleven van het pinksterfeest is wat deze dag de echte meerwaarde geeft. Dat betekent immers groot feest en Groot Nieuws voor iedereen!