Vrijwilliger worden?

Samen kunnen we terugkijken op een geweldig Pinksterfeest 2017. Wat hebben we genoten! We zitten alweer volop in de voorbereidingen voor het aankomende pinksterfeest. Wat mooi dat we dit samen, in vrijheid , mogen organiseren en vieren!
Ben je op zoek naar een uitdaging om je vrije tijd kostbaar te besteden? Of zoek je een plek om ervaring op te doen voor een maatschappelijke stage of om studiepunten te halen?

Wij zijn voor de volgende onderdelen nog op zoek naar krachten:

Parkeerwachter
Ochtend- of middagdeel (4 uur)
Je zorgt voor gastvrij ontvangst van de bezoekers en wijst hen de weg naar het parkeerterrein.

Opbouw- en afbouw
Donderdagochtend 17 mei en/of dinsdag 22 mei
Een paar dagen voor het Pinksterfeest wordt er begonnen met de opbouw. En ook nog enkele dagen na het feest zijn er vrijwilligers bezig met de afbouw. Dit houdt in: de medewerkers van het tentenbedrijf assisteren, het plaatsen van hekken, en het gebruiksklaar maken van het terrein. Een afwisselende taak met een enthousiaste groep vrijwilligers.

Opruimploeg
Maandag 21 mei van 18.00 uur tot 21.00 uur
Wanneer het grote publiek op Pinkstermaandag het feestterrein heeft verlaten, begint een groep vrijwilligers met opruimen. De kramen worden afgebroken, de tent wordt schoongeveegd, en de achtergelaten rommel van het veld gehaald. Help je mee? Meld je aan!

Fotograaf
Beschik je over een professionele camera, fotografeer je regelmatig, en wil je dit doen tijdens het Pinksterfeest?
Wij zoeken jou!

Partytentjes opzetten
Zaterdagochtend 19 mei 
Voor Pinkstermaandag zijn meerdere tentjes nodig. Help je gezellig mee met het opzetten?

Staat er iets bij waar jouw hart, interesse en/of talent ligt? Of staat de taak die je graag wilt vervullen er niet tussen?

Laat het ons via het contactformulier weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!