FUNklooster 3.0

Pinkstermaandag mogen we voor de derde keer FUNklooster met elkaar beleven! Bereid je voor, want dit wordt een extra speciale editie vol verwondering, verbazing én bewustwording.

Dit jaar is het thema en de boodschap “Kies Bewust”. Keuzes maken, dát is niet eenvoudig. Er valt zo veel te kiezen en de verwachtingen kunnen hoog zijn. Je bent jong en je wilt alles doen, het liefst tegelijkertijd….
Op Facebook wordt je dagelijks geconfronteerd met het ‘succesvolle’ leven van vrienden en kennissen. Mensen posten immers over het algemeen de successen uit hun leven. Iets waar we ons ook bewust van moeten zijn en ons moeten afvragen; Wanneer ben je nou écht succesvol? Hoe kun je weten wat God wil voor jou? Hoe laat je Hem echt voorgaan? En durf je dat?

Dat Hij ons bij al onze keuzes wil helpen is toegezegd in de belofte dat God zijn kinderen de weg door het leven wijst. Ook al weten we lang niet altijd hoe Hij dat doet. Meestal niet door tastbare leiding. Veel vaker door  ‘toevallige’ omstandigheden. Op onze levensweg en in onze levenswandel gebruikt God wegwijzers. Maar om deze weg te kunnen (blijven) volgen, vraagt Hij vertrouwen, toewijding, een bewuste afstemming. Een keuze die zo maar eens de beste keuze van je leven zou kunnen zijn!

Pinkstermaandag 5 juni willen we met elkaar op weg gaan in een unieke setting en met fantastisch programma. Van 12.00 tot 17.00 uur kun je je horizon verbreden, je kennis vergroten en je Relatie met Jezus verdiepen! Kom vooral langs!

 

Bekijk nu het volledige programma