Op zondagavond 28 mei 2023 brengt Gospel Celebration een unieke blackgospel ervaring met Nederlands toptalent en projectkoor. Blackgospel muziek laat zich met weinig vergelijken. De passie, het plezier, de geloofsbeleving: alles voel je tot in de tenen bij dit genre. Die beleving brengt de Gospel Celebration tijdens het Pinksterfeest Veenklooster dichterbij dan ooit.

Maak kennis met black gospelmuziek! Na Leeuwarden, Groningen en Assen komt Gospel Celebration naar Veenklooster. Met o.a. Elvis E, Muriël Blijd en dominee Orlando Bottenbley. Muzikaal leider Elvis E heeft een bruisend programma gemaakt met pop- en gospelsongs. Dominee Bottenbley zal ook kort spreken.

In het voorprogramma: Mengus

Mengus is een opkomende Christelijke groep uit Apeldoorn. De betekenis van “Mengus” is Soldaten van Christus. Wij Mengus willen vooral de jongeren het goede nieuws verkondigen. Wij merken dat veel jongeren denken dat een Christen zijn saai is. Terwijl dat is alles behalve dat. Wij hopen dat dmv onze rap/zang de jeugd te kunnen aanraken! Want er zijn nog veel meer zielen die gered moeten worden. Het maakt niet uit welke situatie je nu zit, God ziet je hart en kan ook jou veranderen! God heeft ook een plan voor jou leven! ‘Geef al uw zorgen en problemen over aan God, want Hij houdt van u en zorgt voor u.’ ‭‭1 Petrus‬ ‭5‬:‭7‬ ‭HTB

Bestel je ticket(s) á 10 euro, excl. servicekosten