Beleefroute

Beleefroute

368 368 mensen hebben dit evenement bekeken.

Gave(n) bosroute

Ontdek gave dingen!

De Heilige Geest helpt ons op verschillende manieren om te vertrouwen en te groeien in geloof. Deze ‘gaven’ zoals de vruchten van de Heilige Geest worden genoemd, kom je tegen tijdens de route door het bos. Gaan jullie de vruchten vinden?

De “gave(n) bosroute” is een interactieve wandeling vol waardevolle ontdekkingen. Een beleving in zien, doen, horen en proeven die zich afspeelt in het prachtige bos van Veenklooster. Het wordt bijzonder en verrassend.

Voor wie? Voor iedereen, van jonger tot ouder, alleen of samen.

Datum en tijdstip: Maandag 20 mei 2024, 12.30 tot 15.30 uur

Locatie: Veenkloosterbos (Veenklooster)

Dit is een gratis evenement. Er wordt een collecte gehouden voor het doel dat tijdens de bosroute beschreven staat.

Met Pinksteren vieren we wereldwijd de verjaardag van de kerk, het feest van de Heilige Geest. Paulus, 1 van de leerlingen van Jezus, zei het zo: “Er zijn verschillende gaven, maar de geest is één en dezelfde.” Erg passend bij het jaarthema van het Pinksterfeest: Only my God. Waarbij we mogen doorgeven, ons laten leiden en vertrouwen op de drie-eenheid: de Vader, Zoon en Heilige Geest.

De bosroute wordt georganiseerd door team Samen Groeien Kollumerzwaag – samen groeien en delen in geloof.

Team Samen Groeien verzorgt de setting en invulling van de wandeling. Het team van Samen Groeien richt zich op gezinnen waarbij verbinding en samenwerking gezocht wordt binnen en buiten de christelijke gemeente om van elkaar te leren, groeien en met elkaar te delen. Hierbij is de bijbel ons fundament en hopen we het rijke evangelie van God te delen. Team Samen Groeien vanuit Protestantse Gemeente in Kollumerzwaag, zie ook Facebookpagina Samen Groeien.

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement:

 

Datum en tijd

20-05-24 om 13:00 aan
20-05-24 om 16:00
 

Locatie

Share With Friends