Arnold Wienen + Sera Noa / gelegenheidskoor

Arnold Wienen + Sera Noa / gelegenheidskoor

3473 3473 mensen hebben dit evenement bekeken.

Op zondagavond 19 mei staat er altijd een grote Sing-In in de samenkomsttent op het programma. Dit jaar met Arnold Wienen + Sera Noa / gelegenheidskoor

Arnold Wienen: “We vinden het prachtig dat we hiervoor zijn gevraagd en zijn er best wel trots op dat we mogen vertellen dat we dit zullen doen samen met Singer – Songwriter Sera Noa!

Voorkom lange wachtrijen en teleurstelling en bestel je tickets online!

Projectleider Arnold Wienen: “In de maanden Maart tot en met Mei zullen de deelnemers tijdens vier repetities in De Hoeksteen in Leek de songs voor dit project gaan instuderen. Als alle muziek is ingestudeerd en de repetities zijn afgerond, zullen we een prachtig concert geven tijdens de Pinksterfeesten in Veenklooster. Dit concert staat gepland op zondag 19 mei om 19.30 uur. Tijdens het concert zullen we vooral veel bekende liederen zingen. Denk hierbij aan muziek van Opwekking, Sela en Hillsong, maar we zullen ook een aantal oude gezangen in een nieuw jasje steken, zodat we een zo breed mogelijk publiek aanspreken. Uiteraard zullen we ook een paar prachtige grote luisterliederen zingen. We zullen bij dit alles begeleid worden door een live-band bestaande uit allemaal professionele muzikanten.”

 

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement:

 

Datum en tijd

19-05-24 om 20:00 aan
19-05-24 om 22:00
 

Locatie

Share With Friends