Tickets

Op de onderstaande activiteiten na, is de toegang van dit evenement gratis. Er wordt wel gecollecteerd.

18 mei 2018 | Survival voor de jeugd
Het Pinksterfeest begint op vrijdagavond met een programma voor de jeugd. Kom samen met je vrienden/vriendinnen een geweldige avond beleven. Eerst een kort woordje van Jelmer Bijlstra, soep en broodjes. En daarna lekker klimmen, klauteren, en vooral samenwerken tijdens de survival! Na heel wat hindernissen kun je genieten van een welverdiend broodje hamburger bij het kampvuur. En is er muziek van Promise!

19 mei 2018 | Theatervoorstelling Matthijn Buwalda
Hij noemt het zelf een programma van liedjes en verhalen die gaan over gewone mensen die leven in het perspectief van Gods grote verhaal. Matthijn heeft vanuit zijn kerkelijke achtergrond verschillende albums uitgebracht. Veel van deze nummers worden nog regelmatig in kerken gezongen. Tegenwoordig is de liedjesschrijver, zanger, en verhalenverteller vooral te vinden in het theater. De voorstellingen worden door het publiek erg goed ontvangen.

20 mei 2018 | Concert Martin Brand + Koor Praise United
Al jarenlang een swingende avond met Martin Brand, pianist Henk Doest, en het enthousiaste gelegenheidskoor van Praise United. De avond trekt ieder jaar honderden mensen naar Veenklooster.